Langweerder Sloep

Eindeloos genieten in de Langweerder Sloep, mooi gelijnd en zeer stabiel ontwerp uit Langweer!

De Langweerder Sloep is precies zoals een sloep bedoeld is; ruim, comfortabel, onderhoudsvriendelijk, stabiel en standaard zeer uitgebreid uitgerust. Alle modellen kunnen geheel naar eigen wens uitgebreid en afgebouwd worden. Voor meer informatie of het toesturen van een brochure kunt u contact opnemen met Langweerder Sloep. Langs komen voor een oriënterend gesprek of om een proefvaart te maken is natuurlijk ook mogelijk.

www.langweerdersloep.nl

Langweerder Sloep 6.50 Classic

Standaard is de Langweerder Sloep 6.50 Classic zeer compleet uitgerust met onder andere een zit- en rugkussenset, verhoogde buiskap met achtertent, teakhouten motordeksel, teakhouten kuiplijsten en een zware kwaliteit motorisolatie. De brede gangboorden maken deze sloep uniek en geven een veilig gevoel bij het in- en uitstappen. Tevens beschikt de sloep over veel opbergruimte en is er een mogelijkheid voor een zonnedek/slaapbank.

Langweerder Sloep 6.50 Classic Elektro

Sinds de zomer van 2010 is de Langweerder Sloep te verkrijgen in een elektrische uitvoering. Geen last meer van het motorgeluid of de geur van diesel. Zowel het energieverbruik als de CO2-uitstoot van een elektrische motor is lager dan bij een dieselmotor. Maar het grootste voordeel is natuurlijk dat elektrisch varen duurzaam en goedkoper is. 

Langweerder 700 Tender

De Langweerder 700 Tender onderscheidt zich door zijn luxe uitstraling waardoor u op een unieke wijze het sloepvaren beleeft. Door de ronde indeling voorin de sloep is er een ruime zithoek gecreëerd, welke u in een handomdraai verandert in een comfortabele slaapgelegenheid. Dit is ook een zeer geschikte sloep voor bijzondere dag- of meerdaagsetochten. Er is een koelkast en spoelbakje aan boord.

Langweerder Sloep 7.50 Classic en Cabin

Het andere model is de Langweerder Sloep 7.50 Classic. Omdat deze sloep een slag groter is dan de Langweerder Sloep 6.50 Classic biedt de Langweerder Sloep 7.50 Classic nog meer ruimte en mogelijkheden. Zo beschikt deze sloep standaard over veel opbergruimtes, hydraulische besturing inclusief een stuurwiel en is er slaapgelegenheid voor 2 personen.

De andere variant van de Langweerder Sloep 7.50 Classic is de Langweerder Sloep 7.50 Cabin. Deze sloep heeft standaard dezelfde uitvoering als de Langweerder Sloep 7.50 Classic. Echter is deze uitgebreid met een elegant opgebouwde Cabin waardoor een ruime slaapgelegenheid wordt gecreëerd. Verder zijn er 4 patrijspoorten en 2 leeslampjes aanwezig.

Langweerder Sloep 8.50 Classic en Cabin

De Langweerder Sloep 8.50 Classic en Cabin zijn het sierlijk gelijnde antwoord op de veel geuite wens om nog meer ruimte en comfort toe te voegen aan het geweldige vaarplezier, juist op langere vaartochten. Door de grote ruimtelijke indeling biedt dit type sloep aan 12 personen zitplaatsen en kunt u met 4 personen overnachten. Bovendien kan er voor in de sloep een heerlijk zonnedek gemaakt worden. De basisuitvoering van zowel de Classic als de Cabin bestaat uit: 28 Pk 3 cilinder Volvo-Penta diesel motor, een zwemplateau met zwemtrap, een inbouw 2 pits kooktoestel, spoelbak en watertank. De Langweerder Sloep 8.50 Cabin beschikt over een opgebouwde cabin welke de sloep een stoer en comfortabel uiterlijk geeft.

Groepsuitjes!

Groepsarrangement De Twirre Watersport

Voor meer informatie over een geslaagde dag...

Naar arrangementen

Occasions

Sloepenshow Langweer

Bekijk het complete overzicht van onze occasions...

Naar de occasions